Algemene voorwaarden 

Ik doe mijn best om je ervaring met het kopen van mijn kunst zo plezierig mogelijk te maken. Heb je vragen over een aankoop of wil je gewoon iets meer weten, neem dan gerust contact op.

Copyright

Alle copyright van de kunst op deze website en op mijn social media accounts zijn eigendom van Tim Hupkes Art | Moonscape Arts. Dat betekent dat het illegaal is om mijn werk te reproduceren en te verkopen.

Levering en vervoer

Kijk bij elk schilderij om te zien binnen welk tijdsbestek het verzonden wordt.

Retour policy

Neem s.v.p. contact met me op als er schade is opgetreden door het vervoer. Stuur foto’s van de beschadiging naar tim@moonscapearts.com. Schade moet binnen 5 dagen na aankomst van het schilderij aan me doorgegeven worden.

Bedrijfsinformatie voor internationale betalingen

Bevind je je in het buitenland? Dan kun je deze informatie gebruiken als je het aankoopbedrag wilt overmaken:
Tim Hupkes Art | Moonscape Arts
Kamer van Koophandelnummer: 24459267
BTW nummer: NL001832490B88
Bank IBAN: NL56 KNAB 0411 6373 12
BIC/SWIFT: KNABNL2H
Als je geld overmaakt vanaf een plaats buiten Nederland heb je ook informatie nodig over de bemiddelingsbank (intermediary bank):
ABN Amro
BIC: ABNANL2A
Adres: Amsterdam, Nederland

Retourneren en annuleren van commissions

Omdat deze kunst specifiek naar je wensen wordt gemaakt, is het niet mogelijk om schilderijen die hieronder vallen, te retourneren of te annuleren. 

Retourneren en annuleren van schilderijen die al gemaakt zijn

Als je een schilderij koopt in de online winkel en je bent er niet tevreden mee, dan is er een retouroptie. Stuur het schilderij goed verpakt – liefst in de originele verpakking – terug binnen 14 dagen na aankomst. Verzendkosten kunnen niet vergoed worden. Als er kosten worden doorberekend door een financieel bedrijf (zoals b.v. PayPal of iDeal) dan bereken ik die door.

Belangrijk: het is de verantwoordelijkheid van de koper om het schilderij in originele staat terug te (laten) bezorgen in de studio van Moonscape Arts. Bij beschadiging worden de volledige aankoopkosten van het schilderij doorberekend. Het is dan aan verzender om eventueel e.e.a. te verhalen op de vervoerder.

Verzending

Ik stuur je schilderij binnen 1 tot 3 weken na bestelling naar je toe. Dit hangt af van de grootte van het schilderij. Is het erg groot, dan verzend ik het in een kist die ik eerst bestel. Als het kunstwerk klein is, verzend ik het binnen een week.Nota bene: gaat het om een opdracht, dan kan het tot 6 weken duren voor ik het schilderij kan verzenden! Houd er ook rekening mee dat ik geen invloed kan uitoefenen op de tijd die het vervoer kost.

Privacy policy

Ik gebruik Google Analytics om te zien in welke landen mijn websitebezoekers wonen. Er wordt geen persoonlijke data verzameld: Google heeft van mij uitdrukkelijk geen toestemming om je persoonlijke data te verzamelen. Ik gebruik je informatie alleen om je de nieuwsbrief te sturen (als je je hebt aangemeld) en/of te zorgen dat je mijn kunst kunt aankopen in de online winkel.

Cooky policy

Over de cookies vind je op deze website meer informatie.

Thank you for visiting my site! | Copyright © 2023 Moonscape Arts. All rights reserved.